HOBO
You are here: Home » Вести » Савићевић: Вукчевић и Векарић су издајице и среброљупци
Савићевић: Вукчевић и Векарић су издајице и среброљупци

Савићевић: Вукчевић и Векарић су издајице и среброљупци

Господо Вукчевићу и Векарића,

честитам Вам на успешном раду и данашњој пресуди у Хагу.

Веома ми је драго што су ваши шефови из сјенке ослободили хрватске, албанске, муслиманске и све остале оптуженике. Веома ми је драго и за Ганића, Јуришића, Дивјака, Готовину, Харадинајиа и све остале.

Волим што постојите, те вас могу представити својој деци и унуцима као прави пример како изгледа човек који издаје своју земљу за шаку сребрњака. Толико сте добар пример улизице, да их не могу наћи у другим народима. Бака ми је причала како је један Србин усташама правио спискове Срба које су одводили у Јасеновац и Стару Градишку, а међу њима и мог прађеда. Видим да се историја понавља. Оно што сте ви урадили свом народу, мало ко је успео. Ушли сте у историју. Честитам.

Надам се да ћете сада да отворите још шампањаца и попушите још кубанских цигара и прославите још једну од својих „победа“.

Напомињем да ово није претња и да не намеравам да вам било како наудим и да ми не шаљете полицију, инспекторе и тужиоце и кукумавче како сте од некога угоржени. Овај текст су прегледала два врхунска адвоката и једино што можете је да ме тужите за увреду, а ја сам спреман да распродам сву своју имовину и да се тужим са вама. За пример будућим покољењима.

С поштовањем,

Саша Савићевић, „први Србин на граници космоса“

број телефона на који ме је најлакше прислушкивати је: 0654557155

П.С. Много се извињавам вашим менторима и вама што сам са обележјима српске војске упао у Космос.
Извор: Фронтал.СРБ

 

Ko je Саша Савићевић?

Comments are closed.