HOBO
You are here: Home » Вести » Протест против Хашког трибунала и ЕУ, субота у 15 часова
Протест против Хашког трибунала и ЕУ, субота у 15 часова

Протест против Хашког трибунала и ЕУ, субота у 15 часова

Позивамо све родољубе на протест против Хашког трибунала и ЕУ у суботу у 15 часова испред седишта Европске уније у Београду!

Покрет Двери позива све српске родољубе на свенародни протест против Хашког трибунала и Европске Уније, који ће се одржати у суботу, 17. новембра у 15 часова испред седишта Европске Уније у Београду (Владимира Поповића 40а, блок 19 код Сава центра на Новом Београду)!

Најновија пресуда Хашког трибунула о ослобођењу ратних злочинаца Готовине и Маркача, иза које стоји Европска Унија, кап је која је прелила чашу понижења српског народа и државе.

Даља сарадња Председника и Владе Србије са Хашким трибуналом, преговори са Европском Унијом и тзв. приштинским режимом немају никаквог смисла, изузев даљег понижавања и уништавања Србије.

Време је да изразимо свој протест испред седишта Европске Уније, која стоји иза вишегодишње политике понижавања српског народа и комадања српских националних територија.

Дођите да покажемо да смо против уласка Србије у ЕУ и да јасно знамо ко је узрочник понижења наше нације и државе!

Субота, 17. новембар у 15 часова, испред седишта Европске Уније у Београду (Нови Београд, Владимира Поповића 40/V, блок 19, у близини Сава центра, 1 трамвајска станица од Сава центра у правцу ка Новом Београду)!

Информативна служба Двери


Comments are closed.